Család

„A kétévesem épp most kapott egyet a seggére” – videóban árulta el a youtuber, hogy bántalmazza a kislányát

Michelle Grace jobban félti a sminkcuccait, mint a saját kislányát, nem először bántalmazta a kétéves gyereket.

Michelle Grace amerikai youtuber sminkelésről és kozmetikai témákról készít videókat. Valószínűleg sosem ismertük volna meg a nevét, ha nem tölt fel a csatornájára egy olyan felvételt, amelyen a háttérben gyereksírás hallható.

A 23 éves nő így magyarázta meg, miért sír a gyereke:

„Halljátok ezt, ugye? A kétévesem épp most kapott egyet a seggére. Mert annak ellenére, hogy rengetegszer elmondtam neki, hogy ne nyúljon a sminkjeimhez, kurvára nem figyel rám soha.”

Grace aztán elpanaszolja, hogy a kislány mindig megtalálja az eszközeit, már két sminkpalettáját is tönkretette. Aztán egy pillanatra megakad a videó, majd amikor a nő folytatja, már nem hallani a gyereksírást.

„Kivertem a szart is belőle. Nem szó szerint. De most megtanítottam.”

Kiderült az is, hogy nem először bántalmazta a kétéves kislányát. Grace azt állítja, hogy alapesetben nem veri a gyerekét.

„Csak amikor muszáj, és ilyenkor csak ráhúzok egyet. Alig fáj neki. Körülbelül öt másodpercig szokott ilyenkor sírni”

– magyarázta a megmagyarázhatatlant a fiatal nő.

A kommentelők egy része felháborodott, hogy a youtuber jobban félti a sminkcuccait, mint a gyerekét, mások szerint a gyámhatóságot kellene értesíteni a látottak után. Voltak, akik petíciót indítottak, hogy gyermekbántalmazás miatt távolítsák el Grace csatornáját a YouTube-ról.

Mostanra Michelle Grace csatornájáról minden eddigi tartalom eltűnt. A nő a Twitteren védekezett, azt írta, nem kellett volna így cselekednie, az érzelmei vezérelték, és nagyon sajnálja, hogy rossz döntést hozott.

(24.hu)

(Kiemelt kép: illusztráció, iStock)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top