Család

46 hívőt fertőzött meg a pap, mert azt hitte, a sós víz megöli a koronavírust

A szórófej fertőtlenítése nélkül spriccelt sós vizet a hívők szájába a pap, rengetegen kapták el a betegséget a gyülekezetben.

Úgy tűnik, Dél-Koreában kezd alábbhagyni a koronavírus terjedése, hétfőn 74 új fertőzöttet regisztráltak. Ezzel folytatódott a csökkenő tendencia, jelenleg 8236 embernél igazolták a vírust. De mindig vannak, akik nem tartják be az előírásokat és óvintézkedéseket.

A River of Grace Community Church egyik papja sós vizet spriccelt a hívők szájába Szöulban, mert azt hitte, hogy a sós víz megöli az új koronavírust.

A szórófejet mélyen a hívők szájába nyomta, de nem fertőtlenítette, és mivel volt közöttük egy fertőzött, a gyülekezet 46 tagja kapta el a betegséget. Az esetről a biztonsági kamera készített felvételeket:

De nemcsak a hívők, hanem a pap és a felesége is megfertőződött. A hatóságok bezárták a templomot, és minden hívőt teszteltek a koronavírusra.

(South China Morning Post via Index)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top