Család

Elő a zsepiket! Zoom-esküvőn adta össze rajongóit az Office sorozat Jim-je

Sokan szerették az Office sorozatot. Micheal, Jim, Pan és Dwight poénjain ma is jókat lehet nevetni. Egy karanténba kényszerült szerelmespárnak pedig szuper emlékezetes esküvőt szerveztek a világsztárok!
Rajongóknak tartottak esküvőt a The Office sorozat sztárjai

Sokan vannak, akik itthon is szerették az amerikai The Office (A hivatal) sorozatot, nálam örök szerelem marad a 2013-ban búcsúzó sitcom. A Jimet alakító John Krasinski azóta többnyire mozifilmeket gyárt, nem kevés sikerrel, de a koronavírus-járvány alatt elindította saját YouTube csatornáját, Some Good News címmel. A tematika egyszerű: Krasinski összegyűjti a lehető legtöbb, interneten található pozitív, megható, cuki videót és bemutatja azokat. Már az első epizód után rengeteg levelet kapott, köztük volt egy szerelmespár üzenetét is, akik hatalmas Office-rajongók, és a férfi pont úgy kérte meg a nő kezét, ahogyan a sorozatban Jim húzott gyűrűt Pam ujjára.

Krasinski nem sokáig hezitált, nemcsak meglepte a párt egy videóhívással, de gyorsan megszerezte az engedélyt, hogy összeadja őket. Meghívta a videóchatbe a szülőket, koszorúslánynak pedig felkérte egykori kolléganőjét Jenna Fishcert, és megtartotta a rajongóknak a Zoom-esküvőt.

Bár ezen a ponton minden szereplő bőgött, az igen kimondása után még nem ért véget a történet. Emlékeztek még a sorozat egyik legjobb jelenetére, amikor a szereplők táncoltak Jim és Pam esküvőjén a templomban? Nos, Krasinkski, aki régóta fáradozik a sorozat újraindításán, azt is megszervezte a szerelmespárnak, és friss videóban leforgatta nekik az összes régi kollégájával!  Külön csodálatos, hogy a Dwightot alakító Rainn Wilson nem felejtett el „karatézni”. Hogy mennyire volt hivatalos az esküvő az más kérdés, de kit érdekel? Jim & Pam a legjobb!

A spontán esküvő 7:28-tól kezdődik

Sorozatból csak jót!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top