Család

Késsel akart kirabolni két kamaszlányt, az egyik móresre tanította

Lefogta a késes támadó csuklóját az egyik gyerek, akit ki akart rabolni. Elfutott, később azonban elfogták a támadót.
Késes támadó a pesterzsébeti Deák téren

Késsel fenyegetett két kamaszlányt (az egyikük 14, a másikuk 15 éves) egy nő a Deák téren. (Nem a belvárosin, ahol halálos késelés történt nemrég, hanem a pesterzsébetin.) Nagyon megbánta. Ahogy a police.hu írja:

A rendelkezésre álló adatok szerint egy nő 2020. június 1-jén délután Budapest XX. kerületében, a Deák téren pénzt kért egy 14 éves és egy 15 éves lánytól, akik nem adtak neki. A támadó ekkor egy kést vett elő, így adva nyomatékot a követelésének. Azonban ekkor az egyik fiatalkorú – aki küzdősportokban járatos – lefogta a nő csuklóját, aki erre értékszerzés nélkül elmenekült a helyszínről. A rendőrségre a bejelentést a két kamasz szülei tették meg. A kerületi rendőrök a beszerzett kamerafelvételek alapján rövid időn belül azonosították a 34 éves budapesti M. Renátát, és elfogatóparancsot adtak ki ellene. A nőt a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói 12 órán belül elfogták egy soroksári lakásban. A rendőrök M. Renáta kabátjának zsebében megtalálták a bűncselekmény elkövetésekor használt bicskát. A BRFK XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói M. Renátát őrizetbe vették és felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett kísérlet miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök előterjesztést tettek a nő letartóztatásának indítványozására.

Videó is van, mutatjuk:

A másik Deák tér

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top