Aktuális

Deák téri kettős gyilkosság: a gyilkos barátai szerint borítékolható volt, hogy egyszer baj lesz

A kettős gyilkossá vált Cs. Krisztián barátai szerint a fiú pokoli múltja miatt szinte biztos volt, hogy egyszer még börtönbe kerül.

A Blikknek a késeléssel és kettős gyilkossággal vádolt Cs. Krisztián barátai elmondták, szinte borítékolható volt, hogy egyszer baj lesz. A lapnak mesélt az egyik áldozat, M. László nagymamája is. 

Deák téri késelés, helyszínelők

Bűnügyi helyszínelők Budapesten, a József Attila utcában, ahol megöltek két férfit egy verekedésben 2020. május 22-én (fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

Pár napja mi is megírtuk, hogy két balhés társaság tagjai csaptak össze péntek hajnalban a Deák téren. Az egyik fiú kést rántott, és a másik társaság két tagját több késszúrással halálra sebezte. A bíróság a késelőn kívül egy hónapra letartóztatásba helyezte azt a két másik férfit is, akik a megalapozott gyanú szerint péntek hajnalban részt vettek a Deák téri verekedésben.

A Blikknek Krisztián barátai elmondták, hogy gyerekként még csendes, visszahúzódó srác volt, csak pokoli körülmények között élt. Aztán intézetbe került, de ott még kegyetlenebbé vált. “Amikor találkoztunk vele, nem ismertünk rá. Másfél évig szökésben volt, mire elkapták és visszavitték. Mostanában rettegett tőlük a környék, társaival belekötöttek az élő fába is. Garázdaság és kábítószerezés miatt volt is dolga a rendőrséggel” – mesélték.

Az is kiderült, hogy az egyik áldozat, László nemrég veszítette el édesapját és édesanyját is. A tragikus sorsú fiúnak a nagymamáján és kishúgán, Annán kívül csak a kutyája, Debi maradt. A fiú nagymamája a lapnak elmondta, nem tud megbocsátani az unokája gyilkosának. “Én ellene vagyok mindenfajta erőszaknak, ezért úgy gondolom, az emberölésre nincs mentség.Most Laci húgával, Annával egy kertvárosi házban lakunk, itt már van egy másik kutya is, így Debit nem hozhatjuk magunkkal. Ezért keresünk valakit, aki örökbe fogadná” -mondta el a Blikknek.

További híreink a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top