Aktuális

Konyhakéssel kergette a bolti eladókat egy nő Kunmadarason

Horror élőben: egy 49 éves kunmadarasi nő minden előzmény nélkül vette elő táskájából a kést, és támadt a boltban dolgozó eladókra.
Konyhakéssel támadt a kunmadarasi nő a bolti eladókra.

Nem előzte meg szóváltás a késelési kísérletet, ahogy más nézeteltérés sem egy kunmadarasi üzletben, ahol az egyik 49 éves vásárló késsel támadt a bolti eladókra. Először az üzletvezető vette észre, hogy a nő mit művel, rákiabált, mire a nő bement a pult mögé, és ott kezdte késsel kergetni a két bolti eladót.

A megfélemlített dolgozóknak végül sikerült kimenekülniük az üzletből, ahonnan egyikük egyenesen a rendőrségre rohant, nyomában a késsel a kézben rohanó nővel. A rendőrséghez érve az épület előtt álló rendőr mentette meg az eladót, a támadót pedig felszólította, hogy dobja el a kést.

A Karcagi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság gyanúja miatt indított eljárást a kunmadarasi asszonnyal szemben, aki a rendőri felszólítás után azonnal elengedte a kést, majd ott helyben elfogták, és rövidesen gyanúsítottként kihallgatták. Arra egyelőre nem derült fény, hogy miért támadt a nő késsel a boltban az eladókra. 

(via)

Még több ijesztő, zavarba ejtő bűnügy az nlc.-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top