Család

Szívmelengető gesztussal lepik meg a nem színötös diákokat a békéscsabai motorosok

Csak akkor ér valamit a gyerek, ha kitűnő bizonyítványt kap? Természetesen nem, ezért a Körös Motoros Karitatív Egyesület azokat a diákoknak kedveskedik, akik nem színötösök.
bizonyítványosztás

Szívmelengető gesztust tett a Békés megyei Körös Motoros Karitatív Egyesület a bizonyítványosztás idején. Sok bolt ugyanis kedvezményt vagy ajándékot ad a kitűnő bizonyítványért, a többi gyerekre viszont senki sem gondol.

„Elgondolkodtató, hogy csak akkor ér egy gyerek valamit, akkor kap ajándékot ha »jó« jegyeket kap egy tanártól, aki épp nem szimpatizál vele, esetleg kevesebb figyelmet fordít rá mint amennyire szüksége lenne??!! Lehet sokkal többet dolgozott, tanult a kettesért, mint más az ötösért”

– írja a motoros klub a Facebookon.

Ezért úgy döntöttek, hogy megajándékozzák azokat a gyerekeket, akiknek a bizonyítványában nem csak ötösök vannak, mert ők sem érnek kevesebbet. A motorosok vendégül látják őket egy óriási palacsintára.

Kiemelt kép: illusztráció, fotó: MTI/Balázs Attila)

Olvass még arról, miért nem baj, ha nem kitűnő a gyerek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top