nlc.hu
Család

Katy Perry terhesség

Katy Perry bizonytalan, szülés után dönt csak kislánya nevéről

Sok kislány név is felmerült, de Katy Perry nem tud dönteni.

A 35 éves Katy Perry első gyermekével várandós Orlando Bloomtól, akinek viszont a kislány lesz a második gyermeke,  ugyanis van már egy kilencéves fia korábbi feleségétől, Miranda Kerrtől. A gyermekáldásra már nem kell sokat várni, Katy ugyanis nyáron ad életet kislányának, akinek nevéről még megy a vita a szülők között.

Katty Perry még nem tudja a kislánya nevét.

Katy Perry. Fotó: Daniel Pockett/Getty Images

Pedig a névre mindenki nagyon kíváncsi, a hirado.hu szerint a Karson & Kennedy című rádióműsorban is arról kérdezték a kismamát, választottak-e már nevet a babának. Az énekesnő erre azt felelte:

Még nem döntöttük el, hogy mi legyen pontosan, de úgy vagyunk vele, hogy van néhány opciónk és ő majd választ. Ránézek és majd tudni fogom, hogy igen, ez lesz ő.

Nemrég pedig felröppent a hír, hogy Perry szeretné, ha születendő kislánya a nagymamája nevét viselné, akit Ann Pearl Hudsonnak hívtak, vagyis a kislány lehet Pearl vagy Ann is. Hamarosan kiderül.

További híreink az énekesnőről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top