Sztárok

Pocakos, fürdőruhás fotó készült a várandós Katy Perryről és Lea Michele-ről

Katy Perry és Lea Michele is az első gyermekét hordja a szíve alatt. A terhesség pillanatait mindkét híresség megörökíti, és meg is mutatja az Instán.
Első gyermekével várandós Lea Michele

Hamarosan megszületik Katy Perry első gyermeke. Az énekesnő és vőlegénye, Orlando Bloom családja egy kislánnyal bővül. A születendő baba lesz a színész második csemetéje, mivel korábbi házasságából már van egy fia. Perry a karanténban sem hagyja el magát. Ráadásul sorra jönnek ki új klipjei is, így jelentette be a terhességét is még március elején.  Május 15-én pedig újabb videóban, a Daisies (magyarul margaréták – a szerk.) klipjében mutatta meg, hogy milyen nagy már a pocakja.

Az énekesnő egy lenge, fehér strandruhában látható a videót népszerűsíti fotókon, amelyeket mintha egy vízesésnél készítettek volna. Perry kislánya, már most feldobja a szülei napjait. Legutóbb például bemutatott nekik az ultrahangon.

Ám nemcsak Katy Perry várandósságáról írnak sokat az amerikai újságírók mostanában, hanem a számos sorozat főszereplőjeként feltűnt Lea Michele terhességéről is. A 33 éves színésznő szintén első gyermekét várja. Michele tavaly ment férjhez Zandy Reich üzletemberhez. Idén április végén pedig az is kiderült, hogy várandós. „Annyira hálás vagyok!“– írta első kismama fotójához a sugárzó színésznő.  Növekvő pocakját ő is többször megmutatta már az Instagramon. Legutóbb egy fürdőszobában készült, bikinis fotón.

View this post on Instagram

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on

Bébibummot hozott 2020 tavasza

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top