nlc.hu
Család

Fényképezőgép alakú villában élő indiai fotós

Kamera alakú házban él a fiait Canonnak, Nikonnak és Epsonnak elnevező fotós

Egy tehetős indiai fotóművész olyannyira rajong a fényképezésért, hogy három fiát is az ikonikus kamera márkák után nevezte el, és egy kisebb vagyont áldozott arra, hogy egy háromemeletes, hatalmas kamera alakú villát építsen.
Kamera - Fotó: Pixabay

Eddig bármit is gondoltunk a fotózás iránti szenvedélyről, egy 49 éves indiai fotóművész most egész biztosan átírja az ezzel kapcsolatos fogalmainkat. Az indiai Belgaumban élő Ravi Hongal ugyanis azok után, hogy három fiát Canonnak, Nikonnak és Epsonnak nevezte el a híres kameramárkák után, egy hatalmas, vintage kamera alakú villát húzatott fel. A háromemeletes építmény valóban mindennel rendelkezik kívülről, mint ami egy fényképezőgépen is megtalálható, köztük egy hatalmas SD-kártyával, vakuval és lencse alakú ablakokkal.

Ravi Hongal gyermekkora óta a fotózás nagy rajongója, akinek mindig is az volt az álma, hogy egy napon fotóművész legyen. A gyerekkori vágy beteljesült, és az iskola elvégzése után hamar meg is tudta nyitni saját stúdióját, amit felesége után Raninak nevezett el, akitől három fia született. Úgy tűnik, a lelkes fotóművészben a rendhagyó névadás sem okozott kellő elégedettséget: kamera alakú villát kellett építenie. Természetesen ne legyenek illúzióink: a ház nem csak kívülről, belülről is minden elemében a kamera alkatrészeit és a fényképezés szellemét idézi.

(via)

Még több hobbi az nlc.-n, kevésbé költséges és mániákus kivitelben: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top