nlc.hu
Család

Ryan Reynolds segít

Ryan Reynolds segít megtalálni egy nő ellopott, különleges plüssmackóját

Ryan Reynolds elsősorban vicces "trollkodásairól" ismert, most azonban egy jó ügy mellé állt.

Mara Soriano, a 28 éves kanadai storyboard művész nemrégiben új lakásba költözött. Amikor vőlegényével kipakolta a teherautót, hívást kapott egy barátjától, aki éppen úton volt segíteni, de sajnos kerékpáros balesetet szenvedett. Mara azonnal a barát segítségére sietett, ám táskáját felügyelet nélkül hagyta. Néhány perc alatt megtörtént a baj, a táskát valaki eltulajdonította, benne egy plüssmackóval, amit még elhunyt édesanyjától kapott.

Ryan Reynolds nemes ügy mellé állt.

Ryan Reynolds – Han Myung-Gu/WireImage/Getty Images

A mackó azért is volt különleges, mert rögzítve volt rajta Mara édesanyjának hangja. A táska nem mellesleg más egyéb dolgokat is tartalmazott, például SIM kártyákat, útlevelet, lakcímkártyát, egy iPadot (ami nem volt sajnos az iCloudhoz csatlakozva, így minden adat elveszett), és még egy Nintendo Switch-et is. Mégis a legértékesebb tárgy benne a  plüssmaci volt.

Mara édesanya 9 évvel ezelőtt hunyt el rákban, ez a mackó rögzítette hangját, ezért volt roppant fontos Mara számára. A nő úgy gondolta, az interneten próbál segítséget kérni, hátha valahogy visszajut hozzá a mamamackó.

Legnagyobb meglepetésére a történet annyira meghatotta az embereket, hogy az internet szinte felrobbant, az elveszett mackó sztorija futótűzként terjedt, és eljutott Ryan Reynoldhoz színészhez és filmeshez is, aki retweetelte a bejegyzést, és 5000 dollár jutalmat ígért annak, aki megtalálja és visszaküldi a medvét.

Az ügyhöz más sztárok is Pj Byrne és Zach Braff is csatlakoztak, és persze elképesztően sok civil is. A keresés sajnos egyelőre eredménytelen, de Marat valamennyire kárpótolja ez az elképesztő összefogás, és rendkívül hálás mindenkinek, aki segít.

(via)

Még több a színészről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top