nlc.hu
Család

Öngyilkosság

Újabb fejlemények a gyerekek ügyében, akik egy öngyilkos miatt veszítették el édesanyjukat

A gyerekek féltestvére fog segíteni a családnak.

Hazaköltözik Németországból, hogy édesapját és az anyjukat elvesztő féltestvéreit segítse a 20 éves Adrienn, aki szeretteivel együtt gyászolja a tragikus körülmények között elhunyt Vajda Erzsébetet – írja a Bors. Ahogy mi is megírtuk, a nő éppen a játszótérre indult a két gyerekkel – a 3 éves Mártonnal és a féléves Boglárkával –, amikor újbudai házuk bejárati ajtajánál, 14 emelet magasból rázuhant egy öngyilkos férfi. 

Gyertya

Újabb fejlemények a gyerekek ügyében, akik egy öngyilkos miatt veszítették el édesanyjukat.

Az apa. Bronz Gábor korábban elmondta, kisfiát azóta pszichológushoz járatja.

Erzsébetet kedden temették Kispesten. Az asszony hamvai egy részét néhány nappal később Erdélyben helyezik végső nyugalomra. A polgári ceremónián az édesanya két gyermeke, a 6 hónapos Boglárka és a 3,5 éves Márton nem vett részt, őket éppen a napokban szoktatták be a bölcsődébe és az óvodába, hogy a szomorú esemény alatt megoldják a felügyeletüket. A megtört férj végig a nagyobbik lánya, a 20 éves Adrienn karját fogta, írja a lap.

A Borsnak Adrienn elmondta, nagyon örült édesapja új párjának, Erzsébetnek. „Amikor a nagyszüleim telefonáltak, hogy mi történt, tudtam, hogy mostantól apa és a testvéreim mellett van a helyem” – mondta el a lány, aki itthon keres munkát, hogy családja mellett lehessen.

A tragikus eset előzményeiről itt olvashatsz: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top