Család

Márki-Zay Péter a 11 órás zárás kikerülésére odaadja az önkormányzat helyiségeit lakodalmakra

Értelmetlennek tartja a rendelkezést.
Márki-Zay Péter a 11 órás zárás kikerülésére odaadja az önkormányzat helyiségeit lakodalmakra

A most egybekelő fiatal párokat nagyon kedvezőtlenül érintette a kormány azon rendelkezése, miszerint este 11 után tilos a vendéglátóhelyeket nyitva tartani, és ez alól a lakodalom sem kivétel – írta Facebook-posztban Hódmezővásárhely polgármestere.

SEGÍTÜNK A FIATAL PÁROKNAK! A most egybekelő fiatal párokat nagyon kedvezőtlenül érintette a kormány azon rendelkezése,...

Közzétette: Márki-Zay Péter – 2020. szeptember 23., szerda

Márki-Zay Péter azzal folytatta, hogy a városnak számos komoly rendezvény megtartására is alkalmas helyisége van, melyek nem minősülnek vendéglátóhelynek (sportcsarnokok, uszoda átriuma, olvasókörök), szívesen kiadják ezeket a vásárhelyi fiataloknak lakodalom céljára.

A városvezető értelmetlennek nevezte a rendelkezést, és reméli, hogy hamarosan módosítják, mivel „a vírus 11 óra előtt is pont olyan veszélyes, mint utána, az esküvőket pedig sokan éppen a tavaszi első hullám miatt halasztották el őszre.”

(Kiemelt kép: illusztráció, Pixabay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top