Család

Veszélyben az állása a tanárnak, akinek teljes testét tetoválások borítják

Pedig a tanítványai nagyon is szeretik.
Veszélyben az állása a tanárnak, akinek teljes testét tetoválások borítják

A franciaországi Essonne-ban tanárként dolgozó Sylvian állása veszélyben forog, mert pár szülő panaszt tett az iskolájában amiatt, hogy a férfi szinte teljes testét tetoválások borítják.

A 35 éves Sylvian, aki a közösségi oldalakon Freaky Hoodyként szerepel, és nemrég a BFM TV-be is bement, hogy elpanaszolja, csakis külseje miatt elveszítheti állását.

Felettesei ugyanis megkérték, hogy ne tanítson többé óvodásokat és iskolai előkészítősöket, mivel a szülők panaszt tettek. Sylvian azt mondja, ami a legmeglepőbb az egészben, hogy olyan szülők „jelentették fel”, akiknek a gyerekei nem is az ő csoportjaiba járnak. A férfi szerint az osztályába járok gyerekek szüleivel tökéletes a viszonya.

A tévében megszólaltak a férfi tanítványai is, akik közül voltak páran, akik bevallották, először kicsit megijedtek a külsejétől, de miután a szüleik elmondták nekik, hogy a külső nem jelent semmit, megnyugodtak, sőt, ma már Sylvian a kedvenc tanáruk.

(via)

(Kiemelt kép: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top