Trend

Teljesen elrontották egy tini egészkaros tetkóját, csak otthon vette észre

Érthetetlen, hogy nem vette észre senki az ordas hibát. A tini mindenesetre megkapta a magáét apjától... és persze az internettől.

Alig várta, hogy elkészüljön élete első tetkója az a Virginia államban élő tinédzser fiú, aki mindenképpen a Dream Chaser, azaz álomkergető szót szerette volna látni az alkarján. Nagyon nagyban és nagyon színesben. A 18 éves Dylan Harraway álma (haha!) végül valóra is vált, csak nem egészen úgy, ahogy elképzelte – írja a Fox News. Erről a tetkóról van szó:

Forrás: Fox News

Forrás: Fox News

Nem, nem azért látjuk fordítva a feliratot, mert tükörben fotózta, hanem azért, mert egészen konkrétan fordítva sikerült rávarrni a hatalmas betűket szegény fiú alkarjára. Mentségére legyen mondva, aki tetováltat, nem feltétlenül látja, mi történik, főleg, ha élete első varrásáról van szó, azaz egyszerre fájdalmas és izgalmas az élmény. Az viszont sajnos nem derül ki, hogy miért nem tűnt fel a furcsaság az egyébként elismert tetoválóművésznek. A művelet két óráig tartott és kétszáz dollárjába került.

A hibára végül Dylan egy barátja hívta fel a figyelmet, a képet pedig (nyilván felkészülve a legrosszabbra) kitették a netre is. A fiú a családjától már megkapta a magáét (konkrétan segghülyének nevezték), és a neten is záporoznak a gúnyos kommentek. Dylan kedvét mindenesetre nem vették el a tetoválástól: most tart egy kis szünetet, majd újra beül egy szalonba, mondta.

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top