Család

Tízmillió forintot követel Orosz Bernadett a bántalmazójától

Hétfőn kezdődött meg a Miskolci Törvényszéken a K. István által kezdeményezett polgári peres eljárás Orosz Bernadett ellen, de most Orosz is keresetet nyújtott be K. Istvánnal szemben.

A mostani peres eljárást K. István katonatiszt indította amiatt, mert úgy véli, hogy Orosz Bernadett megsértette a személyiségi jogait, amikor nyilvánosságra hozta a nevét és a foglalkozását a közösségi oldalán. A becsmérlésért és sértegetésért ötmillió forintos kártérítést követel Oroszon, aki nemcsak a kereset elutasítására nyújtott be kérelmet, hanem ő is keresetet nyújtott be a férfi ellen, aki a bántalmazó viselkedésével megsértette az élethez, a testi épséghez és az egészséghez kapcsolódó személyiségi jogait – írja a Blikk.

Orosz Bernadett a Jakupcsek Plusz vendégeként

Orosz Bernadett a Jakupcsek Plusz vendégeként

Jogsértés miatt 7,8 millió, míg kártérítés formájában 2,2 millió forintot követel a férfin. Mint ismert, hajszálon múlott Orosz Bernadett élete, amikor a hatgyerekes anyukát támadója a felismerhetetlenségig összeverte.

Az Orosz-ügy fejleményei az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top