nlc.hu
Aktuális

Orosz Bernadett

Elnapolták Orosz Bernadett rágalmazási ügyének tárgyalását

Orosz Bernadett szerdán állt volna a törvényszék elé bántalmazója jó hírnevének megsértése miatt...

A felperes kérésére elhalasztották a tavaly novemberben brutálisan megvert Orosz Bernadett ellen indult rágalmazási ügy tárgyalását – tudta meg a 444.hu, miután a Miskolci Bíróságnak a regisztrációval kapcsolatos kérdést elküldték. A brutálisan összevert nőnek augusztus 26-án kellett volna megjelennie a bíróságon becsületsértés miatt, előbb, mint támadójának, aki bántalmazta.

Elhalasztják Orosz Bernadett rágalmazási ügyének tárgyalását

Elhalasztják Orosz Bernadett rágalmazási ügyének tárgyalását (Fotó: Facebook)

Mint ismert, a családanyát egykori barátja egy osztálytalálkozó után verte agyba-főbe, a sikoltozást meghalló szállodai recepciósnak és a party néhány résztvevőjének köszönhető, hogy nem történt nagyobb tragédia. Orosz Bernadett a sajtóhoz fordult, miután a rendőrségen szerinte nem vették elég komolyan azt, mennyire fél ezek után a támadójától.

Az ügyben az új tárgyalási határnap 2020. szeptember 28. napja, 10 óra lesz. A Nőkért Egyesület augusztus 26-ra szervezett volna tüntetést Orosz Bernadett mellett a Miskolci Törvényszék elé. A történtek ellenére az egyesület online tüntetést tart a tárgyalás eredeti időpontjának napján, szeptember 28-án pedig a törvényszék elé volnulnak.

Orosz Bernadett a 444.hu-nak elmondta, támadója: 

ezer százalék, hogy a tüntetéstől ijedt meg, mert ma nyújtotta be a kérelmét a halasztásra. A tüntetésre már minden meg volt szervezve, szállást is foglaltak le a szervezők. Ez egy tipikus bántalmazói magatartás, hogy azokba is belerúg, akik kiállnak mellettem.

Bernadett véleményét az Egyesület is osztja. 

További cikkeink Orosz Bernadett ügyében

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top