Életmód

Orosz Bernadett támadója is ott lesz ma a bíróságon, még ő perelte be az áldozatot

Ez még nem a támadás miatti tárgyalás lesz, hanem a férfi kártérítési keresete a bántalmazott nő ellen.
Orosz Bernadett

„Természetesen ott leszek, miért ne mennék el, nincs szégyellnivalóm. Ha én tettem, azért vállalom a felelősséget, de másért nem” – nyilatkozta a Borsnak az a férfi, aki még tavaly felismerhetetlenre verte Orosz Bernadettet.

De a mostani tárgyalás nem erről a borzalmas esetről szól. Előbb tárgyalják ugyanis a férfi által benyújtott, sérelemdíj iránti követelését – amiért Bernadett, a támadás után nyilvánosságra hozta a férfi nevét, végzettségét, foglalkozását és rendfokozatát, amivel megsértette a személyiségi jogait –, mint magát a súlyos erőszakot. 

Mint ismert, a családanyát egykori barátja egy osztálytalálkozó után verte agyba-főbe, a sikoltozást meghalló szállodai recepciósnak és a buli néhány résztvevőjének köszönhető, hogy nem történt nagyobb tragédia. Orosz Bernadett a sajtóhoz fordult, miután a rendőrségen szerinte nem vették elég komolyan azt, mennyire fél ezek után a támadójától.

(Kiemelt kép: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top