nlc.hu
Család
42 gyereke van a spermáját az interneten kínálgató férfinak

42 gyereke van a spermáját az interneten kínálgató férfinak

A bizarr szolgáltatásért nem kér pénzt.

Egyszerűen Tomként azonosította magát az a férfi, aki a brit Channel 4 egy beszélgetős műsorában mondta el, hogy eddig 42 nő gyerekének ő az apja, mivel afféle jótékonyságból ingyenesen kínálja a spermáját az interneten az érdeklődőknek – írja a LadBible.

A férfi elárulta, hogy még 2011-ben olvasott róla, hogy a szigetország spermabankjaiban probléma van az utánpótlással. Először egyszerű donorként jelentkezett az egyik ilyen intézményben, ám megtudta, hogy ezért a szolgáltatásért több helyen fizetni kell, amit nem mindenki engedhet meg magának. Ezután úgy gondolta, szeretne azoknak is segíteni, akik esetleg nem tudják igénybe venni egy spermabank szolgáltatásait.

42 nőtől van gyereke egy brit férfinak

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Tom azt is elárulta, hogy saját zsebből fedezi az utazási költségeket, ha olyan helyről kap megrendelést, ami esetleg az ország másik felén található.

A férfi ilyenkor elbeszélget azokkal, akik igénybe szeretnék venni a segítségét, majd diszkréten elvonul a fürdőszobába és hátrahagyja az örökítőanyagot.

„Bárkinek segítek, akiről úgy gondolom, hogy boldog és szeretetteljes környezetet tud biztosítani a leendő gyerekének” – mondta Tom a Channel 4 műsorában.

A férfi még azt is elárulta, hogy ha az így megfogant gyerekek valaha szeretnének találkozni a biológiai apjukkal, nagyon szívesen áll rendelkezésre. Sőt, még egy adatbázist is vezet, hogy ha esetleg a jövőben előfordulna, hogy két, eltérő anyától származó gyereke találkozna, tudjanak róla, hogy vérrokonok.

További cikkeink a gyerekvállalással kapcsolatban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top