Család

14 fiú után végre lánya született az amerikai házaspárnak

A legidősebb fiú elárulta, szülei már csaknem feladták a reményt, hogy egyszer lányuk születik.
14 fiú után végre kislánya született a michigani párnak.

A michigani házaspár, Jay és Kateri Schwandt mindig is nagy családról álmodott, arra azonban, ami végül történt velük, egész biztosan nem számítottak. Schwandték évek óta állandó a helyi híreknek leginkább azért, mert 14 gyereket nevelnek, akik közül mindegyik fiú.

Az immár 45 éves szülők soha nem adták fel a reményt, hogy egyszer lányuk is születik majd, épp ezért kitartóan próbálkoztak, míg végül csütörtökön, 2020. november 5-én valóra vált az álmuk: megszületett az első kislányuk, Maggie Jayne – tudósított az AP hírcsatorna.

A helyi médiának a pár legidősebb fia, Tyler nyilatkozott, aki elárulta, a Schwandt-háztartás komoly változások előtt áll. „Még csak 12 órája, hogy apa beszámolt nekünk az örömhírről és még most sem tudjuk elhinni” – mondta Tyler, majd elgondolkodva hozzátette, nem rémlik neki, hogy mostanáig látott volna az otthonukban rózsaszín holmit. „Őszintén megmondom, azt se tudom, édesanyámnak van-e egyáltalán rózsaszínű ruhája.”

Jay és Kateri egyébként még a középiskola alatt ismerkedett össze, az egyetem alatt házasodtak öösze, és mire végeztek, már volt három fiuk. Az AP riportja kitér rá, hogy a szülők a továbbtanulást a kiskorú gyerekek mellett is meg tudták oldani: míg Jay ügyvédként végzett, Kateri szociális munkából szerzett MA-t.   

Olvass még többet nagycsaládokról az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top