nlc.hu
Család

Családi filmek

Családi filmek, amiket egyszer látnod kell

Kedvenc családi filmjeink, egy kis kedvcsináló a hétvégi családi mozizáshoz.

Bloggerünk bejegyzésében a kedvenc családi filmjeiről ír, amiket esténként vagy napközben is jól eshet a rokonokkal vagy a barátokkal megnézni, miközben egy jót szórakozunk a látottakon. Te melyiket láttad már, és melyiket néznéd meg ezek közül?

A legjobb családi filmek

A legnagyobb showman (Fotó: Youtube)

A legnagyobb showman (2017)

A legnagyobb showman Hugh Jackman főszereplésével 2017-ben az év egyik legemlékezetesebb mozifilmje volt nekem, amiben a dalok is belopták magukat a nézők szívébe. A legtöbb musicalben néha zavaró tud lenni, amikor megint énekelnek, itt azonban enélkül el sem tudtam volna képzelni a szegény fiú Phineas Taylor Barnum történetét, aki a gazdagok világába vágyott. A terve már kiskorától egy cirkusz felépítése volt, ahol a fellépő cseppet sem átlagos külsővel rendelkező emberek szórakoztaják a közönséget. Az üzlet hamar be is indult, azonban Phineas találkozott Jenny Linddel, akinek a csodálatos énekhangja azonnal el is varázsolta, és elhívta egy turnéra, kockára téve ezzel nemcsak a cirkuszt, hanem a családi boldogságát is.

https://youtube/8JwR692zlMI
 
Én és a hercegem (2004)
 
Az Én és a hercegem című film egy mesébe illő romantikus történetről szól, hétköznapi és valóságos szereplőkkel a jelenből. Paige Morgan egy amerikai egyetemista lány, aki rajong a motorokért, egy nap az egyetemen találkozik a dán herceggel, aki inkognitóban utazott el az Államokba, ahol a tévéből szerzett információi alapján szebbnél szebb lányok vannak, akik minden őrültségre kaphatók. Paige azonban hamar visszarántja a valóságba Edvard herceget, akivel nemsokára együtt dolgoznak a büfében, és aki segít a lánynak felkészülni a Shakespeare-szemináriumára. Paige eközben semmit sem tud Edvard származásáról, ám egy nap a paparazziknak köszönhetően minden kiderül, és a lánynak hamarosan döntenie kell, hogy az eddigi életét és a tanumányait feladva követi-e szerelmét Dániába, ahol egy nap ő lesz a királynő. 

 Ha további családi filmajánlónkra is kíváncsi vagy, kattints tovább viewhungary oldalára!

Kapcsolódó cikkeink

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top