nlc.hu
Család

Donald Trump fiatalon

Ilyen volt a fiatal, szexista üzletember Donald Trump – galéria

Életképek Donald Trump korábbi éveiből, amikor még üzletemberként versenyzett a hatalomért és a sok pénzért.
Donald Trump fiatalon

A citromsárga hajú – elvileg leköszönő – elnök az elmúlt négy év alatt nem lopta be magát sokak szívébe, megjegyzéseivel, beszólásaival rendre megbántott embereket, kisebbségeket, igazából bárkit, ha úgy tartotta a kedve. Donald Trump imád versengeni, hatalmon lenni, irányítani, és eddig valahogy mindig úgy lavírozott, hogy még a nagyobb bukásai közben  is sikeresnek tűnjön, ám az elmúlt választani szezonban kénytelen volt elviselni a nyilvános vereséget Joe Biden ellen.

Ha a róla szóló portrékat olvassuk, láthatjuk, sosem volt népszerű jelenség, már gyerekként is meggyűlt vele a baj. Olyannyira, hogy 13 évesen az ingatlanmágnás szülei egy katonai akadémiára küldték, ahol mindenkivel, folyamatosan versenyzett, és mindenben ő akart lenni az első.

A gimnázium után két évet töltött a Fordham Egyetemen, de végül a Pennsylvaniai Egyetemhez tartozó Wharton Schoolban szerzett közgazdaságtani diplomát 1968-ban. Megúszta a katonaságot, és később az egyetemi tanulmányainak, valamint egy állítólagosan megvásárolt orvosi szakvéleménynek köszönhetően a vietnami háborút is. Az egyetem után az apjával kezdett dolgozni az ingatlanprojektekben, végül ő vitte tovább a családi vállalatot. 

Csupán 30 éves volt, amikor 1976-ban megvett egy nem túl jó állapotban lévő szállodát, majd négy évvel később felújítva megnyitotta Grand Hyatt Hotel néven, és ezzel berobbant az ingatlanbizniszbe. A fiatal Donald mindenhol megjelent, és sok területen próbált pénzhez, hatalomhoz jutni, mielőtt belevágott a politikus karrierjébe: voltak kaszinói, bevásárolta magát a szórakoztatóiparba, 1996 és 2015 között ő volt a tulajdonosa a Miss USA, a Miss Teen USA és Miss Universe szépségversenyeknek, a filmiparban is feltűnt, 14 évig egy tehetségkutató versenyt is vezetett. Mellette pedig időről időre botrányokkal szolgált, főleg szexista és rasszista beszólásaival

A galériában mutatjuk, milyen életet élt a fiatal Donald Trump, amikor  ingatlan- és kaszinóbizniszben utazott, és olyan emberekkel haverkodott, mint a predátor Robert Epstein vagy a gyermekmolesztálással vádolt Michael Jackson.

Donald Trump fiatalon
Megnézem
Összes kép (9)

 

Kiemelt kép: Getty Images

Elnöki sztorik:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top