Egészség

Boris Johnson királynői engedéllyel futhat a Buckingham-palota kertjében

Ha ott fut, az legalább enyhíti a védelmével kapcsolatos aggodalmakat.

A brit miniszterelnök, Boris Johnson szeret futni. Ám még ennél is jobban szereti, ha mindezt nyilvánosan teheti. Ráadásul most, hogy átesett az új típusú koronavírus okozta betegségben, ami miatt kis híján lélegeztetőgépre került, a futás a rehabilitációjának mindennél fontosabb része.

Nem csoda, hogy a miniszterelnöknek most II. Erzsébet brit királynő engedélyezte, hogy a rendszeres heti futását a Buckingham-palota kertjében ejtse meg. A palotaudvar egyébként már csak azért is jó helyszín Johnson futásaihoz, mert segít enyhíteni a miniszterelnök védelmével kapcsolatos aggodalmakat, a palotát ugyanis idén nyáron a járvány miatt nem nyitják meg a látogatók előtt.

Miközben II. Erzsébet és 98 éves férje, Fülöp herceg március óta a windsori rezidenciában töltik a napjaikat, Johnson nyugodtan használhatja a grandiózus kertet, ami olyan helyszínek neve mellé kerül Johnson listáján, mint Lambeth Palota, vagy a canterbury anglikán érsek londoni rezidenciájának kertje.  

Olvass még több hírt Boris Johnsonról az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top