nlc.hu
Család

Pénzért vakcinát foglalhatsz

Ha befizetsz 5 ezer forintot, már most lefoglalhatod magadnak a koronavírus-vakcinát

Hiába érkeznek meg hamarosan a vakcinák Magyarországra, a tömeges oltásra hónapokat kell még várni. Most némi pénzzel bárki bebiztosíthatja, hogy előrébb kerüljön a sorban.

A Nemzeti Oltóközpont oltásfoglalási programja azért készült, mert ugyan már decemberben érkezik oltóanyag az országba, már tudni lehet, hogy az első hónapokban borzasztó nehéz lesz hozzájutni a vakcinához: szinte biztos, hogy csak az egészségügyi dolgozók, valamint a krónikus betegségekben szenvedők és idősek kaphatnak belőle az első körben. A Covid-19 oltóanyag előfoglalási program arra jó, hogy helyet foglaljunk magunknak a sorban – írja a 444.

Felszabadítóként várunk a vakcinára (fotó: Pixabay)

Felszabadítóként várunk a vakcinára (Fotó: Pixabay)

Az 5000 forintos foglalás nem tartalmazza a vakcina árát, azt még külön ki kell fizetni az oltás alkalmával, ez csak a helyfoglalás ára. Amennyiben a Nemzeti Oltóközpont többféle oltást kap, lehet választani is közülük, és ha egyik lehetőség sem szimpatikus, visszakapjuk az ötezer forintunkat. Akkor is visszatérítik a foglalási árat, ha 2021 végéig nem tudnak vakcinát felkínálni, vagy ha időközben ingyenesen, vagy az OEP által támogatva sikerült beoltatni magunkat.

Legfrissebb híreink a koronavírus-járványról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top