nlc.hu
Család

Három év után talált újra egymásra gazdi és kutyája

Ezer kilométert utazott, hogy újra megölelhesse kutyáját, amit éveken át hiába keresett

Mariah Cummingsra és Hannibalra a nagy találkozás után újabb megpróbáltatások vártak.

Több mint két évvel ezelőtt betörtek Mariah Cummings otthonába, és ellopták négylábú kedvencét, Hannibalt. Mayflower hiába kért segítséget a közösségi oldalakon, hiába mesélte el a tévében is a történetét, sajnos nem sikerült a kutyája nyomára akadni. Két és fél évvel később azonban az egyik barátja felhívta, hogy az egyik állatvédő szervezet oldalán láttak egy kutyát, ami a megszólalásig hasonlít Hannibalra.

Ugyan Mariah Cummings időközben messzire költözött otthonától, úgy döntött, az az ezer kilométer semmit sem jelent, és útra kelt annak reményében, hogy tényleg Hannibalt látták az ismerősei. És igen, kiderült, jól sejtették, tényleg Hannibal az, és ahogyan az alábbi videó mutatja, majd kiugrott a bőréből, amikor majdnem három év után ismét találkozhatott a gazdájával.

@mariahmayflower

It’s been a long road without you, but I’m so happy you’re home ❤️ #chrismasmerical #missing #dog #reunited #fourleggedlove #furbaby #fureverbestfrien

♬ Lean on Me - Graham Blvd

Mariah mindenkinek azt tanácsolja, hogy rakasson chipet a kutyájába. Ő nem tette meg, amikor 16 éves korában hozzákerült Hannibal, de most, hogy újra egymásra találtak, bizony pótolni fogja az elmaradást. „Persze így is ellopták volna, de valószínűleg sokkal hamarabb visszakerülhetett volna hozzám, ha van benne mikrochip” – mondta.

Mariah Mayflowernek sajnos időközben közösségi gyűjtést kellett indítania, ugyanis találtak egy csomót Hannibal nyakán, amit mindenképpen meg kell vizsgálni, és ehhez bizony szegény kutyának kés alá kell feküdnie.

(via Unilaid)

Kutya és gazdája

Fotó: Pixabay

Amikor kutya és gazdája újra egymásra talál:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top