nlc.hu
Család

Egy kilencven éves férfi lett az internet kedvence

Ez a 90 éves férfi tartja lázban a Twittert

Teljesen lázba hozta a Twitter népét annak a kilencven éves bácsinak a posztja, aki a lányát kérte meg, hogy születésnapja alkalmából lőjön már róla pár képet, és ossza meg a közössegi médiában. 
Alea-nagyapa felrobbantotta a Twittert

Karen Alea elkészítette a nagyapja bejegyzését és kilőtte az éterbe. Ezen

  • egy tényleg cuki, mosolygós bácsit láthatunk
  • a kezében egy hasonlóan cuki kutyával
  • a szövegben pedig boldog 90.  születésnapot kíván neki a lánya.

A boldog szülinapos posztja jelenleg 677 ezer kedvelésnél jár, ami már egy ajándéknak is felér a lájkok világában,  és több mint 11 000 jókívánság, komment érkezett a poszt alá. A lánya elárulta, hogy a kiskutyát Delilah-nak hívják, az édesapja kedvenc albuma Tony Bennett és Lady Gaga amerikai énekesek közös lemeze, és a legszívesebben John Grisham-től olvas.

A hozzászólók közül volt aki csak boldog szülinapot kívánt a férfinak, de akadt olyan is, akit egyszerűen meginspiráltak a képei és megrajzolta a fotókat:

Karen azt is elmondta, hogy az édesapja nagyon büszke és örül annak, hogy

a születésnapi posztja ilyen hatást váltott ki, és hogy ezekben a nehéz időkben mosolyt tudott csalni sok ember arcára.

Alea pedig alig várja, hogy könyvbe fűzze édesapjának a rengeteg kedves hozzászólást.

Voltak, akik kedvet kaptak és saját maguk is lefotózták idősebb hozzátartozójukat, születésnapjuk alkalmából, vagy csak úgy, egy hétköznapi helyzetben. És volt, aki a saját nagymamáját ajánlgatta, arra az esetre, ha Alea nagyapja szingli lenne. Most őszintén, szerintetek születhet ennél kedvesebb poszt-cunami az idén, mint amilyet  Alea-nagyapa elindított?

Kiemelt kép: Twitter
(Fow News)

Cukiságokat még itt is találsz:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top