nlc.hu
Család

Nagy családi találkozás Elf jelmezben

Karácsonyi manó jelmezben várta az első találkozást az édesapjával a 43 éves férfi

Doug furcsa módját választotta annak, hogy találkozzon életében először édesapjával.

A 43 éves Doug Henning úgy döntött, hogy sosem látott édesapjával a bostoni Logan repülőtéren találkozik, és úgy gondolta, hogy ennek meg is adja a módját: Will Ferrell karakterének bőrébe bújt a Mi a manó? című karácsonyi filmből.

Elf jelmezben találkozott édesapjával

Fotó: nbcdfw/Instagram

Az egyetlen probléma az volt, hogy az édesapja még sosem látta a filmet, így fogalma sem volt arról, hogy miről van szó.

A találkozó után Doug elmondta a Boston.com-nak, hogy apja bizonyára „őrültnek” tartotta. „Amikor kijött a repülőtérről, valószínűleg azt gondolta, hogy őrült vagyok.”

Az apa-fiú páros az elmúlt hónapokban folyamatosan tartotta a kapcsolatot, de a személyes találkozásra csak most került sor. Raul elmondta Dougnak, hogy az 1970-es években hogyan költözött az Egyesült Államokba Kolumbiából, és sajnálja, hogy nem vett részt fia életében.

Miután megismerték egymást, azt tapasztalták, hogy rengeteg közös vonás van bennük, mindketten a televízióban dolgoznak: Doug kamerakezelő, Raul hangmérnök.

Élet kamaszokkal:

via

(Nyitókép: nbcdfw/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top