nlc.hu
Család

9 év után bontották ki a nászajándékot, megható dolog volt dobozban

9 év után bontották ki a nászajándékot, megható dolog volt dobozban

A házaspár teljesen elfeledkezett a nászajándékról, csak kilenc év elteltével nézték meg, mi van a dobozban.
Ajándék

Különös nászajándékot kapott egy michigani házaspár még évekkel ezelőtt. Kathy és Brandon Gunn nagy-nagynénje egy csomagot küldött az ifjú párnak, a küldeményre pedig ráírta: „Ne nyissátok ki az első vitáig!”.

A házaspár engedelmeskedett a kérésnek, és aztán teljesen elfeledkeztek Alison nagy-nagynéni ajándékáról, pedig voltak vitáik, nézeteltéréseik egymással. Csak 9 évvel később jutott eszükbe az ajándék, amikor egy barátjuk esküvőjére készültek.

Úgy döntöttek, itt az idő, hogy kinyissák a meglepetést. Két üzenetet találtak benne, egyet Kathynek és egyet Brandonnak. Mindkét cetli bankjegyek köré volt tekerve. Ezt állt a két levélben:

  • „Kathy, menj, hozz egy pizzát, garnélát vagy bármit, amit mindketten szerettek. Készíts egy fürdőt!”
  • „Brandon, gyerünk, hozz virágot és egy üveg bort!”

A házaspár nagyon meghatónak találta az ajándékot. Korábban úgy gondolták, hogy a hosszú házassághoz szükséges tanácsok vannak a dobozban. Kathy azt mondta, a meglepetés éveken át a szekrényük mélyén lapult, mégis megtanította őket az elfogadásra, a megértésre, a türelemre és a kompromisszumokra. Miután kinyitotta a dobozt, rájött, hogy az erős és boldog házasság receptje sosem volt a dobozban, hanem mindvégig benne és a férjében rejtőzött.

(Mirror)

(Kiemelt kép: Pexels/Porapak Apichodilok)

A hosszú házasság titka:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top