Szabadidő

4 egyszerű, mégis gyönyörű, saját készítésű nászajándék

Esküvőre készül a legjobb barátnőd, barátod? Nem tudod, milyen ajándékkal lephetnéd meg élete egyik legszebb napjára? Nem kell drága meglepetésben gondolkodnod. Készítsd el gyorsan és egyszerűen egyedi nászajándékodat.

Nem kell sok ezer forintot kiadnod drága ajándékokra csupán azért, mert esküvőre vagy hivatalos. Készítsd el magad egyedi meglepetésedet, mellyel ráadásul biztosra mehetsz, hiszen mások ugyanezt a kreatív nászajándékot nem adják az ifjú párnak. A saját készítésű meglepetéssel örök emléket és örömet szerezhetsz.

4 egyszerű mégis gyönyörű saját készítésű nászajándék

1. egyszerű, saját készítésű nászajándék fali dekor

Ennél egyszerűbb nászajándékot elképzelni sem lehet. Szerezz be egy kb. 70×10 cm méretű gyalult deszkadarabot, amelynek egyik végét lyukaszd ki. Fafestékkel színezd barnára vagy amilyenre gondolod minden oldalát, majd ha megszáradt, fűzz át rajta egy strapabíró zsineget vagy szalagot, hogy fel lehessen akasztani a falra.

Fehér festékkel írd rá a LOVE szót, az O helyett szívet rajzolva, melynek közepébe beírhatod az ifjú pár monogramját, az esküvőjük dátumát. Kreativitásod szab határt a deszkára írt egyedi szövegnek, idézetnek.

4 egyszerű mégis gyönyörű saját készítésű nászajándék

2. egyszerű, saját készítésű nászajándék konyhai deszka kidekorálva

Fa vágódeszkát vásárolj, melynek jobb szélére 1.0-ás vagy vastagabb alkoholos tűfilccel rajzolj fát. Lehet lombos vagy csavarodó ágakkal teli, széles törzsű, ahogy az ízlésednek leginkább megfelel. A fa törzsére rajzolj szívet, melynek közepébe “vésd” az újdonsült pár monogramját. Írhatsz rá idézetet vagy bármilyen, személyre szóló üzenetet. Széles masnival átkötve egyedi nászajándékod gyönyörűen mutat majd.

4 egyszerű mégis gyönyörű saját készítésű nászajándék

3. saját készítésű nászajándék egyedi fényképalbum

Ehhez a szintén nem bonyolult saját készítésű nászajándékhoz vásárolj néhány színes kartonlapot, melyeket vágj A5 méretűre. Lyukaszd ki minden lap bal oldalának közepét, és fűzd a kartonokat szétpattintható fémgyűrűkre.

Az album borítóoldalához vastagabb kartonlapra lesz szükséged, amelyet dekorálhatsz a fantáziádnak megfelelően. Ragaszthatsz rá szívecskés szalvétát, írhatsz rá szöveget, a házasodó pár nevét, monogramját, az esküvőjük helyét, időpontját.

A belső lapok szélére rajzolhatsz mintákat, vagy ragaszthatsz a sarkokba pl. tortaszalvéta-darabkákat. A később beleragasztott képek remekül mutatnak majd a díszítésekkel.

4 egyszerű mégis gyönyörű saját készítésű nászajándék

4. egyszerű, saját készítésű nászajándék egyedi gyertyatartó

Szerezz be legalább két mécsest vagy üveggyertyatartót, valamint méterben kapható szélesebb, horgolt hatású rojtot. Tekerd körbe az üvegeket a rojttal vagy szalaggal, ahol összeér a szalag két vége, ott kevés ragasztót cseppentve rögzítsd. Tégy az üvegbe illő gyertyát. Állíthatod papírdobozba a gyertyatartókat, egymás mellett még hangulatosabbak.

A gyertyatartókra üvegmatrica-festékkel is készíthetsz feliratokat, rajzokat. A különleges nászajándék díszítésének csupán fantáziád szabhat határt.

További nászajándék cikkek az NLCafén

Fotók: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top