nlc.hu
Család

Tízezren nézték, hogyan alszik a fiatal lány

5 órán át streamelte saját alvását, 10 ezer ember volt kíváncsi rá

Egy tajvani influenszer hajnali öt órakor elindította a streaming közvetítését a saját alvásának, és mialatt aludt, több ezer dollárt keresett.

Wang Yiming népszerű influenszer Tajvanon, nem utolsósorban annak köszönhetően, hogy az AMOi-AMOi nevű popbanda egyik tagjaként is ismert. Előszeretettel közvetíti a Twitchen, ahogy videojátékokat játszik, de ezúttal valami újat is kipróbált: azt közvetítette, ahogy az igazak álmát alussza – írja az odditycentral.com.

Részlet Wang Yiming élő közvetítéséből

Részlet Wang Yiming élő közvetítéséből

Yiming elég sokáig ébren volt, és csak hajnali ötkor feküdt le aludni, de ezúttal egy kislámpát felkapcsolva hagyott, és szemmaszk segítségével oldotta meg, hogy a fény ne zavarja őt. Alvását öt órán át, a reggel tíz órás ébredéséig élőben közvetítette, és rengetegen voltak kíváncsiak rá: a csúcson több mint 11 ezren nézték a live streamjét. Ebben az öt órában Wang Yiming volt a legnézettebb streaming tartalom Tajvanon, és a lány a három óra alatt csak adományokból 3000 dollárt keresett, és még a nézettség után is jár neki pénz. Felébredve Wang Yiming nagyon örült a sikernek, de többen felhívták a figyelmet a jelenség problémás mivoltára: ma már nem számít, hogy valaki minőségi kontentben gondolkodjon. Ha fiatal és szép, nagyjából bármit csinálhat, azt nézni fogják. Ahogy egy korábbi hírünk bizonyítja, igazából nagyon szépnek sem kell lennie. 

Ma már szinte bármilyen élő közvetítésre van kereslet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top