nlc.hu
Család

Kislányával pózol Serena Williams

Ennyire cuki Serena Williams kislánya egy kampányban, amelyben az anyukájával szerepel

Serena Williams nem először pózol együtt a lányával.
Serena Williams és a lánya

A többszörös bajnok gyakran oszt meg tartalmat a 3 éves kislányáról, Alexis Olympiáról, akivel közösen debütáltak Stuart Weitzman 2021. tavaszi kollekciójában. 

„Folytatódnak Serena és Olympia kalandjai” – írta Williams  egy szívmelengető videó alá, amelyben ketten szerepelnek, és mindketten ugyanolyan sárga báli ruhát viselnek.

Korábban pedig egy olyan videót osztott meg, amelyben a kislány teniszezni tanul tőle. Olympia nagyon lelkesen próbálja visszaütni a labdákat. Így:

A kislánya már kifutón is fellépett vele, amikor Serena bemutatta új divatkollekcióját. Ez 2019-ben történt, és New York-i Divathét keretében prezentálta az S by Serena nevű kollekciót, amely – mottója szerint – azoknak a nőknek készült, akik „a félelmet bátorsággá, a kétséget pedig önbizalommá változtatják”.

Most pedig itt a legújabb szereplésük, Stuart Weitzman 2021. tavaszi kollekciójának kampányképein láthatjuk viszont a cuki párost.

Fotó: Getty Images

(Instagram, GMA)

Még több sztárgyerek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top