nlc.hu
Család

Karácsony Gergely a húsvétkor zajló oltásokról

Karácsony: „Ha oltásra hívják önöket a húsvéti hétvégén, hagyják hátra az ünnepi asztalt!”

A főpolgármester arra figyelmeztetett, hogy a több mint 21 ezer magyar család tragédiája mutatja, mekkora a felelősségünk.

Húsvéti üzenetet posztolt közösségi oldalán Karácsony Gergely. A főpolgármester arra hívta fel a figyelmet, hogy a koronavírus-járvány miatt a szélesebb családi együttlét ma még nagyon veszélyes lehet. 

oltás

Az oltópontok húsvétkor is nyitva vannak (Fotó: MTI / Czeglédi Zsolt)

„A világjárvány most mindannyiunktól áldozatokat követel, felelős gondolkodást, felelős cselekvést és bizony lemondást. (…)  Több mint huszonegyezer magyar család tragédiája mutatja, mekkora a felelősségünk. (…) Kérem, vigyázzanak magukra és szeretteikre, tartsák be az egészségügyi szabályokat, kerüljék a tömeget! Kérem, ha oltásra hívják önöket a húsvéti hétvégén, hagyják hátra az ünnepi asztalt és vegyék fel a vakcinát! Tegyék ezt meg saját és mások egészségének védelmében, az egészségügyben dolgozók érdekében!” – olvasható többek között Karácsony posztjában.

Több mint egy éve nem csak a hétköznapjaink, az ünnepnapjaink is megváltoztak. A járvány miatt a máskor...

Posted by Karácsony Gergely on Friday, April 2, 2021

A legfrissebb koronavírusos-hírek az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top