nlc.hu
Család

Csillagászati összegért keresnek dadát

Csillagászati összegért keres dadát egy San Franciscó-i család

Rögtön három dadát keres az a gazdag San Franciscó-i család, amelyik kisebb vagyont fizetne a megfelelő jelentkezőknek.
Dada egy gyerekkel

Mennyit érnek a szülői feladatok pénzben kifejezve? Egy San Franciscó-i családnak évente 300 ezer dollárt (90 millió forint) biztosan, ugyanis ennyit kínálnak azoknak a dadáknak, akiket egy nemrégiben feladott álláshirdetésben keresnek. Rögtön három dajkát is felvennének, a munkát megosztanák egymás között, így a bérük is 100-100 ezer dollár lenne.

Teendő az lenne bőven a két gyerek mellett, együk még kisbaba, a másik már totyogó. Napi 12 óra a műszak, amelyet főként a Presidio Heights nevű luxuskörnyéken található villában kellene ledolgozni. Ez a környék arról híres, hogy 5-9 millió dollárba kerül egy családi ház, és tavaly Julia Roberts is ide költözött.

A dadusoknak tapasztalattal és megfelelő végzettséggel kell rendelkezniük, alapkövetelmény hogy a gyerekeket jómodorra és illemre tanítsák, de fontos a pozitív hozzáállás, és hogy a jelentkező tudjon laza és vicces is lenni.

A munkához hozzátartozik, hogy a dada főzzön, takarítson a gyerekek után, és elvigye őket, ahová kell. Természetesen a gyerekek fejlődését segítő játékok, szabadidős foglalkozások is a feladatok közé tartoznak, de még az is, hogy kiválogassák az eladományozható régi játékokat, és kiselejtezzék a kinőtt ruhákat, és a kisebbeknek szóló könyveket.

Az állás velejárója az is, hogy évi 10 hetet máshol kell töltenie a dadának, a családnak ugyanis több rezidenciája van az országban. Ja, és van még egy nem is olyan meglepő kitétel: a leendő dadusnak titoktartási nyilatkozatot is alá kell írnia.

(Fox News)

(Kiemelt kép: Pexels/Kampus Production)

Óvatosan a dadákkal:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top