nlc.hu
Család

Nyílt levél a barátnőmnek

Nyílt levél a legjobb barátnőmnek: köszönöm, hogy a lelki társam vagy

Vannak olyan barátságok, amik sokkal erősebbek bármelyik szerelemnél. Egy nő írta le a legjobb barátnőjének a gondolatait egy nyílt levélben arról, mennyire hálás a barátságukért.

A csillagok együttállása talán, ami egymáshoz vonzott minket, hogy a sorsunk egybe fonódjon és egy életre barátságot kössünk. Az első pillanatban úgy tűnt, csak egy átlagos jó ismerős leszel, de az univerzum máshogy döntött és erős köteléket épített közénk, amit az élet viharai sem tudnak szétszakítani.

Kedves legjobb barátnőm, köszönöm, hogy a lelki társam vagy, aki belelát a szívembe és mindig kiáll mellettem.

Köszönöm, hogy itt vagy, amikor a bennem dúló viharokat kell lecsillapítani. A te bátorságoddal az oldalamon sokkal könnyebben vívom meg a csatákat az életemben. Az erőd az, ami átsegít a legnehezebb helyzeteken is. Amikor beszélgetsz velem, a szorongásom eltűnik, átveszi a helyét a nyugalom, ami átjárja az egész lényemet. Olyan érzés, mintha képes lenne összekapcsolódni a lelkünk, és egyetlen szóval felemelnél akkor is, ha ezredjére estem el.

Nyílt levél a legjobb barátnőnek

Erősebb néha a barátság, mint a szerelem (Kép: Unsplash)

Köszönöm, hogy mindig látod, mi rejtőzik a szívemben. A lelkem legmélyén. Annyira rá tudsz hangolódni az érzéseimre barátként, mintha előző életeket éltünk volna le együtt. Egyetlen szerelmem sem bírt ilyen mélyen kapcsolódni hozzám, ha férfi lennél, biztos vagyok benne, hogy te lennél az igazi nagy ő nekem. Mindenkinek kellene egy olyan barát, mint amilyen te vagy, aki elfogad a hibákkal, hiányosságokkal, kudarcokkal együtt, és csak a jót látja meg bennünk.

Jobbá teszed az életemet, jobbá teszel engem csupán azzal, hogy létezel.

Köszönöm, hogy megajándékozol a jelenléteddel. A kacagásoddal, ami ragadós és a legsötétebb éjszakába is fényt hoz. Az öleléseddel, amitől melegség árad szét a testemben és lelkemben. Köszönöm a gondolataidat, szavaidat, melyekkel elgondolkodtatsz és szórakoztatsz egyszerre. És köszönöm a kalandos lelkedet, amitől elmúlik minden félelmem és bátran vetem bele magam a kihívásokba.

Sosem értettem igazán, miért küldött nekem az univerzum, sokszor azt érzem, meg sem érdemlem azt a tiszta, önzetlen szeretetet, amit tőled kapok. De az biztos, hogy örökre hálás leszek a barátságodért és azért az eltéphetetlen kötelékért, ami egy életen át elkísér minket. Drága legjobb barátnőm, köszönöm, hogy megláttál, meghallottál és kitartóan elárasztasz a szereteteddel. Nélküled üres lenne az életem.

Via

Még több nyílt levél:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top