nlc.hu
Család

75 év után egymásba szerettek

75 év után egymásba szerettek a volt általános iskolai osztálytársak

Az általános iskola után elváltak útjaik, majd évtizedekkel később összejöttek.
Idős pár keze

A most 81 éves Tony Jackson és a 80 éves Gloria Loukes együtt jártak iskolába, jóban voltak, a betlehemi előadásban egyszer Tony volt József, Gloria pedig Mária. Ám ahogy befejezték a sulit, 11 éves korukban elváltak útjaik. Csak évtizedekkel később kerültek újra kapcsolatba.

Tony tavaly megtalálta Gloria telefonszámát – amit egy osztálytalálkozó után kapott meg –, és arra gondolt, felhívja, hogy egyáltalán él-e még. Aztán találkoztak, újra egymásra hangolódtak, és összejöttek. Gloria egyébként máig őriz egy szív alakú csecsebecsét, amelyet Tonytól kapott még az általános iskolában.

Az özvegy nő azt mondja, miután a férje meghalt, nem gondolta volna, találni fog mást. De Tony annyira kedves, és mindig fel tudja vidítani. A szintén özvegy Tony pedig csodálatosnak tartja Gloriát.

Az idős pár nagyon örül az egymásra találásnak, lesz mit megosztaniuk egymással, hogy mi minden történt velük az elmúlt évtizedekben.

(The Sun)

(Kiemelt kép: Tom Leishman from Pexels)

Szerelem idős korban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top