nlc.hu
Család

Kéretlen fotók férfi nemi szervekről

Nyílt levél a férfinak, aki képeket küldözget nőknek a nemi szervéről

Tegye fel a kezét, aki felnőtt nő és nem kapott még kéretlen fotót idegen férfiak nemi szervéről! Egy nő nyílt levélben írta meg a véleményét az ilyen képek tulajdonosairól.

Kedves férfi, aki a nemi szervéről küldözget fotót!

Talán nem érted, miért, de igazából hálás vagyok a kéretlen fotókért az intim tájaidról. Itt álltam 37 évesen, és még soha nem kaptam idegen nemi szervekről fotót – egészen mostanáig. Nem is tudom kifejezni teljesen, milyen megtiszteltetés, hogy elértem az életemben ezt a mérföldkövet a segítségeddel. Nélküled nem ment volna, fantasztikus vagy.

A környezetem valószínűleg meglepődne azon, hogy elért engem is a kéretlen farokfotók átka, hiszen általában olyan emberekkel veszem körül magam a közösségi oldalakon is, akik nem éreznek ellenállhatatlan kényszert arra, hogy a nemi szervüket mutogassák olyanoknak, akikkel nincsenek intim kapcsolatban. De hát mind tudjuk, hogy az internet bugyrai kifürkészhetetlenek, így fordulhatott elő, hogy még az én üzeneteim közé is be tudta magát fúrni egy gusztustalan emberi lény, vagyis csak a nemi szerve, teljes pompájában, részletgazdag fotón.

Kéretlen nemi szervek az üzenetek között

Nem akarunk idegen nemi szerveket nézni az üzenetek között (Kép: Getty Images)

Ahogy végignéztem az évtizedekkel ezelőtt kialakult ismerőslistámon a Facebookon, rájöttem, hogy a köztük lévő férfiak és nők nagy részével már valamilyen formában beszélgettem a szexualitásról, egy kisebb része tudja, hogy milyen vállalhatatlan voltam ifjúkoromban részegen, és gyakran folytattunk a munkám miatt is olyan párbeszédeket az ismerősökkel, melyek során a szexuális életükről, szokásaikról meséltek nekem egy-egy cikkemhez. Mindez csak annyit jelent, hogy az ismerőseimmel, barátaimmal a szexualitás sosem volt tabutéma, én magam pedig messzi hírből sem ismerem a prűdséget.

Mégis rosszul érintett a kéretlen farokfotód, mert olyan, mintha virtuális erőszakot tettél volna rajtam. Vagyis a szememen és lelkemen. Nem vagy más, mint a régi mutogatós bácsi felújított, elektronikus változata.

Tévedés ne essék, kaptam életem során olyan fotókat férfiak nemi szervéről, amiknek örültem, mert épp kapcsolatban éltem velük. Ha akarnám, szép kis gyűjteményt tudnék összeállítani péniszek képeiből, olyanokból, amikhez a beleegyezésemet adtam. És itt a probléma: nem egyeztem bele, hogy elém tárd a nemi szervedet, nem közös megegyezéssel történt ez a virtuális petting, ami azt jelenti, hogy erőszakot követtél el. Ha más ellen nem is, az emberi jóérzés ellen biztosan.

És ne gyere nekem azzal, hogy nem bírsz magaddal, olyan kanos vagy, és vegyem megtiszteltetésnek, hogy nekem mutogatod a koronaékszeredet. Nem hiszek abban, hogy a férfiak csak ösztönlények lennének, akik tehetetlenek a saját szexuális energiáikkal szemben. Nem hiszek abban, hogy nem bírod ki, erőszakot kell elkövetned, máskülönben felrobbansz. Ha így lenne, akkor nem lennél a társadalomba való.

A férfiak igenis képesek az önmegtartóztatásra, nem vadállatok, hogy ráugorjanak bármelyik nőre, aki tetszik nekik – ugyanígy a farkukról sem küldözgetnek képeket csak azért, mert rajtuk van a hoppáré.

Mármint az igazi férfiak. Mert téged aligha lehet annak nevezni, ha annyira képtelen vagy, hogy normálisan, emberi méltóságodat megőrizve udvarolj a nőknek.

Azért köszönöm neked ezt a képet, mert csak megerősített abban, hogy milyen csodálatos emberek vesznek körül – akiknek te nem vagy része –, és hálával gondolok minden férfira az életemben, akik képesek a nadrágban tartani a péniszüket akkor is, ha megkívánnak egy nőt, és egészen addig nem is veszik elő a nemi szervüket, míg meg nem kapják a nő beleegyezését. Az igazi férfiak ugyanis így csajoznak, nem pedig random farokfotókkal, gondoltam, szólok, hátha legközelebb sikeresebben tudsz felszedni egy nőt három értelmes mondattal ahelyett, hogy a nemi szervedet küldenéd el a postaládájába kéretlenül.

Nyílt levél:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top