nlc.hu
Család

Fitneszmodell lett a duci anyukából

Fitneszmodellé gyúrta magát a 25 éves, duci anyuka

A várandóssága alatt és után jó pár kiló felszaladt a fiatal anya testére, ő azonban elhatározta, hogy újra formába hozza magát. Nem egész egy év alatt teljesen átformálta a testét.

A korábban vékony, sportos testalkatú Tempany Broadbent a várandóssága alatti, illetve utáni időszakban 30 kilós súlyfelesleget szedett fel“Miután megszültem a babámat, gyakran előfordult, hogy alig ettem, aztán amikor végre elaludt, hatalmas falást rendeztem. Bármit megettem, amit találtam, főképp sok mirelitet és nagy mennyiségű kenyeret, illetve gabonafélét” – idézte fel.

A 25 éves nő 2019 nyarára 90 kilóra hízott, ami lelkileg nagyon megviselte és emberek közé sem szívesen merészkedett. “Könnyebb volt elzárkózni, mint szembenézni az érzéseimmel, ezért elszigetelődtem magammal és a babával.”

2020 elején azonban Tempany elhatározta, hogy változtat az életmódján. “Nem akartam azt érezni, hogy elhagytam magam, amiért született egy babám” – szögezte le. Leszámolt egészségtelen étkezési szokásaival és makro diétára váltott, melynek lényege, hogy mindenfélét eszik ugyan, de csak bizonyos mennyiségű fehérjét, szénhidrátot, zsírt és rostot visz be a szervezetébe. A korábban birkózással is foglalkozó nő újra belevágott az edzésekbe is. Először hetente két súlyzós edzést és egy hosszú sétát iktatott be. “Lassan, de biztosan egyre fittebb lettem és egyre jobban éreztem magam, a kilóim pedig fogyatkozni kezdtek – mesélte. Ma már hetente ötször edz, ebből heti egy-két alkalommal a csípő-comb-fenék tájékra koncentrálva.

Tempany Broadbent

Tempany Broadbent az átalakulás előtt és után (Fotók: Profimedia)

“A baba mellett időt és motivációt találni a mozgáshoz valóban sok akaraterőt igényelt. Akkor edzettem, amikor a babám aludt. Tehát szinte soha nem pihentem, de csak így tudtam beilleszteni a napirendembe az énidőt, egy idő után azonban könnyebb lett.”

A fiatal nő nem egészen alig év alatt formálta át a testét, ma már úgy néz ki, mint egy fitneszmodell. Átalakulását az Instagram-oldalán is dokumentálta, hogy másokat is inspiráljon. “Még mindig megdöbbenek, ha visszanézem a képeimet és a videóimat. Mintha nem is én lennék. Különösen az izmaim fejlődését izgalmas látni” – lelkendezett. 

“Fittebb vagyok, mint valaha voltam. Már nem ostorozom magam a hiányosságaimért. El sem hiszem, hogy a testem és az elmém idáig fejlődött. Őszintén szeretem magam a befektetett munkámért” – fogalmazott Tempany, aki elhatározta azt is, hogy szeretett sportágához, a birkózáshoz is visszatér.

via

Még több lenyűgöző átalakulás

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top