nlc.hu
Család

Budapest helyett Bukarestbe repültek a szurkolók

Foci-Eb: a francia válogatottnak akartak szurkolni a magyarok ellen, de Budapest helyett Bukarestbe repültek

Ismét előjött a régi jó Bukarest-Budapest keveredés, ám ezúttal nem egy híres zenekar frontembere adta elő egy koncerten, hanem a francia válogatott hat szurkolója, akik véletlenül Bukarestbe vettek repjegyet Budapest helyett.

A hat szurkoló a francia válogatottat szerette volna elkísérni a magyarországi meccsükre. Ehhez felhívtak segítségül egy turisztikai ügynökséget, bemondták az úticélt és a dátumot, és hagyták, hogy az ügynökség minden mást elintézzen helyettük. Eljött a nagy nap, elutaztak, és amikor leszálltak a gépről, magyar szurkolók helyett ukránokat láttak. Szép lassan leesett nekik, hogy Budapest helyett Bukarestben landoltak, így jobb híján egy helyi teraszon nézték végig, ahogy a csapatuk döntetlent játszik a magyar válogatottal – írja a foter.ro.

Ezek a francia szurkolók jó városba mentek (fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

Ezek a francia szurkolók jó városba mentek (fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

A foter is beszámol arról, hogy nem tudni, mi okozhatta a keveredést. Az is lehet, hogy rossz városnevet mondtak be a turisztikai ügynökségnek, de még az is lehetséges, hogy ők jó nevet mondtak, de a telefonban félreértették azt. A keveredés azonban így sem világos, mert hármójuknak Bukarestbe, míg a másik háromnak Budapestre szólt a jegye, de végül mind a hárman mégis Bukarestben kötöttek ki. Bárhogy is történt, nem alakult számukra túl szerencsésen a múlt hétvége. Legalább nem lettek koronavírusosak.

A foci-EB-ről az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top