nlc.hu
Család

A cuki pancsoló süni látványa is jó hatással van a hőérzetre

Erre a pancsoló sünire van szükséged a hőség ellen

Sokan lennénk most a helyében.
Videó: nagyon cukin pancsol az apró törpesüni

A Magyarországra rátelepedett kegyetlen hőségben sokan ábrándoznak tengerparti, de legalábbis vízparti nyaralásról, medencéről, azonban ha más nincs, egy kád víz vagy egy frissítő zuhany is sokat tehet a közérzetünk javítása érdekében. Szükség is lesz minden fortélyra, mert a mai nap során meghosszabbították az országra érvényes hőségriadót, mivel várhatóan holnap is bőven 30 fok fölötti hőmérsékleteket mérhetünk szerte az országban. 

A hővédelem mellett a kánikula elviselését lelki oldalról is támogathatjuk: tudományos tény, hogy a hideg, hűvös dolgokat ábrázoló képek, videók nézegetése, emellett például a hófúvás hangjainak hallgatása, ha enyhe mértékben is, de képes csökkenteni a hőérzetet. Hasonló kategóriában, egy nagy adag cukisággal nyakonöntve ajánlanánk olvasóink figyemébe a Chappi nevű törpe sündisznót, amely láthatóan nagyon élvezi, hogy gazdája egy kisméretű kaspóban vagy hasonló készségben egy csak neki való minimedencét rendezett be. 

A pici süni láthatóan nagyon megbízik a gazdájában, ugyanis ritkaság, hogy a sünök ennyire közel engedjenek magukhoz bárkit, főleg egy embert. Chappi azonban láthatóan nem bánja, hogy a gazdája – igaz csak az ujjával – is beszáll az önfeledt pancsolásba. 

Még több cukiság az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top