nlc.hu
Család
Stress, boldogság és életmódváltás áll a látványos fogyás mögött

Járvány, válás, új szerelem: egy ápolónő nem mindennapi fogyástörténete

Egy törött láb indította el útján a texasi nővért, aki másfél év alatt testsúlya majdnem felétől szabadult meg, és aki most boldogabb, mint valaha.

A 35 éves Megan Hill a texasi Fort Worthből 110 kilót nyomott, amikor 2019 szeptemberében úgy döntött, hogy ideje változtatnia az életmódján. „Amióta megszületett a fiam, túlsúlyos vagyok. Annyiszor próbáltam lefogyni, és annyi különböző diétát kipróbáltam már, de mindhiába” – nyilatkozta Hill, aki azután hozta meg a döntést, hogy ez így nem mehet tovább, miután eltört a jobb lábfeje, orvosa pedig azt mondta, szerinte a súlyának is köze lehet hozzá. Hogy megszabaduljon a pluszkilóktól, alacsony szénhidráttartalmú étrendre állt át, és elkezdett hetente négy mérföldet gyalogolni családjával.

Megan Hill

Megan Hill mielőtt életmódot váltott volna (Fotó: Profimedia)

Az élet eközben több akadályt is gurított elé, 2020 februárjában elvált férjétől, és egyedülálló anyaként kellett gondoskodnia két gyermekéről. Majd jött a világjárvány, és ugyan ő ápolónőként transzplantált beteggel dolgozott főként, havonta több alkalommal beosztották koronavírusos páciensek mellé is. „Még a fiamat sem engedtem iskolába, mert a szervátültetett betegekre, akikért felelős voltam, a koronavírus fokozott veszélyt jelent” – mesélte Hill, aki szerinte a sok stressz, amit ezekben a hónapokban átélt, hozzájárult a fogyáshoz

De jó dolgok is történtek ebben az időszakban, ezek pedig segítettek abban, hogy ne adja fel. A kétgyermekes anyuka és középiskolai szerelme ugyanis újra egymásra talált. „2019 novemberében keresett meg, amikor éppen elkezdtem fogyni. Ugyan még a folyamat elején tartottam, de már magabiztosabb voltam, tökéletes időben érkezett meg az életembe.”  Megan Hill az elmúlt bő másfél évben összesen ötven kilótól szabadult meg, most 61 kilót nyom, és úgy érzi, végre kinyílt számára a világ. 

Megan Hill

Megan Hill és szerelme, Samarion Evans (Fotó: Profimedia)

(via Fox News)

Fogyástörténetek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top