nlc.hu
Trend

Fogyás a teherbeesésért

77 kilót adott le, miután meglátta magát egy fotón

Laurát egy fotó inspirálta a fogyásra.

A skót Laura Neil rengeteget fogyott, miután viszontlátta magát egy fotón, és igazán nem tetszett neki a látvány. Miután édesapja rákban meghalt, a nő elhagyta magát, gyorskajákon élt, alig főzött magának. Ennek eredményeként csaknem 144 kilót nyomott.

https://nlc.hu/csalad/20190413/terhesseg-junk-food-egeszsegtelen/

https://nlc.hu/csalad/20190413/terhesseg-junk-food-egeszsegtelen/. Fotó: Unsplash

A 32 éves nő sosem volt vékony alkat, de a depresszió nem tett jót az alakjának. Tudta ő is, hogy ez így nem stimmel, de a tükröket inkább elkerülte. Végül egy partin készült fotó szembesítette a valósággal. Akkor döntött, valamit tennie kell önmagáért.

A fotón túl Laurát az anyaság iránti vágy is inspirálta, ugyanis az orvosok azt mondták neki, a fogyás növeli a teherbeesés esélyét.

Az első évben leadott 54 kilót, és teherbeesett lányával, a most ötéves Esmével. Terhessége alatt 13 kilót hízott, majd még többet 2016 és 2019 között, mostanra azonban 77 kilót adott le induló testsúlyából, miután egy skót életmódtanácsadó útmutatásait követte.

Jelenleg 65 kiló, ami a magasságához ideális testsúly.

Fotók

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top