nlc.hu
Család

Kilyukasztatta az csecsemő kislánya fülét

Kiakadt az internet: kilyukasztatta az csecsemő kislánya fülét

A videó kiverte a biztosítékot sokaknál.
Újszülött baba lába

A videóban a nő hat hónapos kisbabája látható, amint egy székben a hátán fekszik, miközben fülcimpájába épp lyukat fúrnak. Alá pedig ezt írta:

„6 hónapos korában füllyukasztásért kiált” – viccelődik az anya, miközben a videóban a gyermek sír és rugdos a lábaival, miközben lefogják a székben. A videóban az anyuka azt tanácsolja, ne használjunk piercingpisztolyt a babáinkon, tetováló/piercinges üzletben végeztessük el rajtuk a procedúrát. A videó 42 000 lájkot és 388 000 megtekintést kapott – több ezer komment érkezett alá. Sokan kritizálták az anyát, amiért felesleges fájdalmat okozott egy babának, az egyikük azt írta:

„A videó nem volt jó ötlet. Ez szörnyű. És az anya mosolyog. Uh. Szegény baba.”

Míg másikuk ezt írta: „Nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem! Ennek illegálisnak kellene lennie. A baba döntése kellene, hogy legyen, ha tudna persze dönteni. Szörnyű, hogy ilyen fájdalmaknak teszi ki azzal, hogy fülbevalót szeretne neki.”

Nem ez az első ilyen eset. Korábban írtunk egy másik anyáról is, aki szerint a kislánya így tökéletes, szerinte nincs gond azzal, hogy a mindössze nyolchetes gyerek fülét kilyukasztatta. Pedig elhatározását a saját párja, de még édesanyja sem pártolta, ám Levi Connell hajthatatlan volt és egy nap elvitte a kislányát, hogy elvégezzék rajta a procedúrát.

A gyermekek füllyukasztása már régóta vita tárgyát képezi a szülők és a szakemberek között is. Születtek petíciók is arról, hogy a füllyukasztás a gyerekek elleni erőszak egy szép formája, hiszen fájdalomnak és félelemnek teszik ki a gyerekeket. Tehát az anyát és a szülőket ezért büntetni kéne. Hazánkban is sokáig tartotta magát a szokás, hogy a kislány újszülöttek fülbevalóval hagyták el a kórházat. Manapság azonban egyre növekszik azoknak a tábora, akik avítt, embertelen szokásnak tartják a babák füllyukasztását.

(Ladbible)

Fotó: Pixabay

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top