nlc.hu
Család

Kicserélte a felesége macskáját

Titokban kicserélte a felesége agresszív macskáját, 6 év alatt sem derült fény a dologra

Nagyon agresszív volt a nő macskája, ezért a férfi titokban kicserélte egy ugyanolyan kinézetű macskára az állatot.
Fekete macska

Egész hihetetlen történetet osztott meg a Redditen egy férfi arról, hogy évekkel ezelőtt kicserélte a felesége macskáját egy ugyanolyanra, és a párja azóta sem jött rá dologra.

Mint írja, a párjának – aki akkor még csak a barátnője volt – egy nagyon agresszív fekete macskája volt. Mindenkit összekarmolt, állandóan fújtatott, és csak az esetek felében ürített az alomba. Egyszer aztán a nő elutazott a szüleihez, így a férfit kérte meg, hogy etesse meg a lakásban maradt cicát.

Első este, amikor átmentem, sz*rrá karmolta a karom. Azzal viccelődtem, hogy nincs semmi különleges ebben a macskában, úgyhogy ha újra megkarmol, kicserélem. Aztán addig járt ezen az eszem, hogy már nem csak vicc volt

– emlékezett vissza a férfi.

Másnap elment egy állatmenhelyre, keresett egy ugyanolyan fekete macskát, amelyik szobatiszta volt és barátságosan viselkedett az emberekkel, majd örökbe fogadta és hazavitte. Az agresszív macskát pedig elvitte egy közeli város egyik menhelyére.

Ennek már 6 éve. A feleségemmel 4 éve vagyunk házasok, és még mindig megvan a kicserélt macska. Hallgat az eredeti macska nevére. A feleségem semmit sem sejt. Imádja ezt a macskát, és arról áradozik, hogy mennyivel jobban viselkedik. Mindig, amikor meglátom a macskát, úgy érzem magam, mint egy darab sz*r

– vázolta a mostani helyzetet a férfi.

A kommentelők nagyon megdöbbentek a különös történeten. A legtöbben azt írták, nem lehet más állatát menhelyre adni a beleegyezése nélkül. Volt olyan hozzászóló is, aki azonnal elválna, ha egy ilyen esetre náluk fény derülne.

A posztoló a kommentáradat után tisztázta, hogy olyan menhelyre vitte az agresszív macskát, ahol nem altatják el az állatokat. 

(Unilad)

(Kiemelt kép: Unsplash/Ergita Sela)

Macskák az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top