nlc.hu
Mindennapok

Betört a menhelyre, hogy elhozza cicáját

Betört az állatmenhelyre a volt katona, hogy elhozza a cicáját

Csak másnap hozhatta volna el a megtalált macskáját az ausztrál férfi, de ez úgy felbosszantotta, hogy betört a menhelyre.
Cica rács mögött

Bűnösnek mondtak ki egy volt katonát, aki annyira elkeseredetten szerette volna visszakapni a macskáját, hogy betört egy Melbourne-i állatmenhelyre, ahol az állatot tartották, és fegyvert fogott egy nőre.

A 45 éves Tony Wittman macskája január 11-én veszett el, de a cicát megtalálták, és bevitték a menhelyre. A férfi délután 17.50-kor hívta fel a menhelyet, de közölték vele, hogy csak másnap tudja elvinni a cicát, mert 18 órakor zárnak.

A férfi annyira felhúzta magát, hogy aznap este elment a menhelyhez, kivágta a kerítést, ám a zseblámpa fényét észrevette a menhely egyik dolgozója, akire a Wittman egy nem igazi fegyvert fogott. Azt követelte a fiatal anyától, hogy mutassa meg, hol van a macskája. Végül megkötözte a nőt, és elmenekült a helyszínről.

A férfi másnap ment vissza a menhelyre a macskáért, de akkor már a rendőrség várta.

(9News)

(Kiemelt kép: Pixabay/Pezibear)

Megtalált cicák az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top