nlc.hu
Család

Curtis volt feleségének új párja van

Curtis volt feleségének új párja van, de óvja a nyilvánosság elől

Krisztit egy családi fotózáson látogatta meg a TV2 stábja.

Megszámlálhatatlan cikk született Curtis és volt felesége, Kriszti kapcsolatáról és válásáról, valamint a szakítás utáni időkről. A rapper exe nemrég azt nyilatkozta, csak a fiának él és nem szeretne állandó szereplője lenni a bulvárnak. Curtis már több mint egy éve új kapcsolatban él kosárlabdázó kedvesével, de – mint a Tények Plusz riportjából kiderül – Krisztire is rátalált a szerelem.

„Megtaláltam a párom, kiegyensúlyozott párkapcsolatban élek. Doncsi előtte is ismerte, mielőtt összejöttünk volna, nekem fontos volt, hogy ne bárkit hozzak a közelébe” – mesélte Kriszti, ám részleteket nem szeretett volna elárulni. Beszélt a volt férjéről is.

„Napi szinten beszélünk, mindenről együtt döntünk a gyerekkel kapcsolatban és Judie-val is tök normális a viszonyom. (…) Bemutattam az új páromat Atinak is, bár én már Judie-val többször találkoztam, én nagyon fontosnak tartom a jó viszonyt, mert ez leginkább a gyerekről szól. Nem szerettem volna, ha a gyerek bármit érzett volna ebből az egészből” – árulta el.

messzimerisz kriszti

Kriszti újra szerelmes (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top