nlc.hu
Család

Kutyának nézik az óriásira nőtt macskát

Kutyának nézik az óriásira nőtt macskát

Gazdája sem gondolta, hogy ilyen hatalmasra nőhet a macskája.
Egy macska első lábai

Egy orosz nőnek olyan hatalmas macskája van, hogy rendszeresen kutyának nézik az állatot. Ami nem is csoda, mert a Kefir nevű 22 hónapos cica 12,5 kilogrammot nyom.

Amikor a Sztarij Oszkol városában élő Julija Mininához került kiskorában a macska, olyan volt, mint a többi kiscica. Aztán ahogy teltek a hónapok, egyre nagyobb lett, gazdája nem is gondolta volna, hogy ilyen nagyra nőhet egy macska.

Julijának állandóan magyarázkodnia kell, mert gyakran azzal vádolják, hogy a képek manipuláltak, de állítja, tényleg ekkora a macska. Ráadásul könnyen lehet, hogy még ennél is hatalmasabb lesz. A Maine Coon fajtájú macskák ugyanis 3-4 éves korukra érik el a végleges méretüket.

Szerencsére Kefir amilyen óriási, annyira nyugodt, és gazdája szerint nagyon okos. Egyetlen kellemetlen szokása van: szeret a gazdájára feküdve aludni, ami kölyökkorában még cuki dolog volt, de manapság már kínzásnak is beillik.

(LadBible)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Unsplash/ Kirsten Kluge)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top