nlc.hu
Család

Katalin hercegné ismét jótékonykodik

Gyerekeknek olvas fel Katalin hercegné

A 40 éves hercegné a királyi csemetéknek, György hercegnek, Sarolta hercegnőnek és a kis Lajosnak olvas fel esténként, de most a nagyközönségnek fog mesélni.

A BBC CBeebies Bedtime Stories különkiadásában minden héten egy-egy híresség olvas fel gyerekeknek, úgy, mint Chris Evans, Reese Witherspoon, Tom Hardy, Ed Sheeran, vagy Ryan Reynolds. Február 13-án Katalin hercegnére kerül sor a népszerű gyerekműsorban, amikor is Jill Tomlison: A bagoly, aki félt a sötéttől című mesét csempészi be a nézők otthonaiba.

A mese főszereplője Plop, a gyöngybagoly, aki megijed a sötéttől, de a többi szereplő segít neki leküzdeni a félelmeit – írja a People.

Patricia Hidalgo, a BBC gyermek- és oktatási részlegének igazgatója azt nyilatkozta, hogy Katalin meséje tökéletesen képviseli az idei Gyermek Lelki Egészség Hét témáját, amely február 7-én vette kezdetét.

Katalin hercegné gyerekeknek fog felolvasni(Foto: gettyimages.com)

Katalin hercegné gyerekeknek fog felolvasni (Fotó: gettyimages.com)

Katalin hercegné számára rendkívül fontos a jótékonyság, olyannyira, hogy férjével együtt megalapította a Royal Foundation Centre for Early Childhood nevű szervezetet. Ennek célja, hogy felhívja a figyelmet mennyire kihat a gyerekek első öt éve későbbi életükre. Katalin hercegné egyik hosszútávú célja a gyerekek és a szülők megsegítése.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top