nlc.hu
Család

Gyermekével a karjában mondta el az időjárás-jelentést

Kisbabájával a karjában mondta el az időjárás-jelentést egy amerikai meteorológus – cuki videó

Nem volt betervezve a cameo, de végül így hozta az élet. És milyen jó, hogy így alakult.
meteorológus

Rebecca Schuld meteorológus vélhetőleg sok amerikai néző szívébe belopta magát, amikor úgy döntött, hogy karjában a 13 hetes gyermekével, Fionával mondja el a napi időjárás-jelentést.
Fiona cameója nem volt betervezve, egyszerűen csak az történt, hogy néhány percre az adástól a babája éppen felébredt, a nő pedig a karjába vette, bízva abban, hogy a baba csöndesen viselkedik majd az adás alatt.

“Felkészült” – mondta a meteorológus, kislányára mutatva – “itt az egyik jó vastag takarója a hideg idő esetére, ami ma este jön” – tette hozzá.

Szerencsére ma már egyre többen tesznek hasonlóképpen, emlékezzünk csak arra a szintén kedves (és előremutató) jelenetre, amikor csecsemővel a karján vezette le az ülést az új-zélandi parlament elnöke. Trevor Mallard nemcsak vigyázott párttársa, Tāmati Coffey babájára, de meg is etette a házelnöki pulpituson. Aztán ott volt a brit Liberális Demokrata Párt egyik képviselője, Jo Swinson képviselőnő esete, aki a tízhetes kisbabáját ringatva vitázott a parlamentben.

(Hvg)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top