nlc.hu
Otthon

Élő adásban hívta a gyerekeit az időjós: tornádó közeleg!

Élő adásban telefonált a gyerekeinek a meteorológus: veszélyes tornádó közeleg

Időjárás-jelentés közben vette észre a meteorológus, hogy a tornádó épp a házuk felé tart, ezért felhívta a gyerekeit, hogy húzódjanak be a pincébe.
Élő adásban riasztja a gyerekeit a közelgő tornádó miatt a meteorológus

Doug Kammerer, az NBC Washington tévécsatorna meteorológusa élő adásban mutatta be a nézőknek, hogy milyen útvonalon halad egy veszélyes tornádó, amikor rájött, hogy a forgószél útja éppen érinti a marylandi házukat.

Az időjós elmondta, hogy az ő utcájuk a legveszélyesebb zónában van, amit elmondott a nézőknek, majd elővette a telefonját, és felhívta az egyik gyerekét, hogy figyelmeztesse őket a veszélyre, és szóljon nekik, hogy húzódjanak be a biztonságot jelentő pincébe.

Kent, ott vagy? Oké, azt szeretném, hogy most menjetek le a pincébe. Tornádóriasztást kaptunk. Kérlek, gondoskodj róla, hogy te és Cally lemenjetek, amilyen hamar csak tudtok

– mondta telefonon a gyerekének élő adásban a meteorológus.

Ezután elmondta a nézőknek, hogy muszáj volt szólnia, mert a két gyerek egyedül volt otthon, biztos nem nézik a tévét, hanem el vannak merülve a videójátékozásban, és nem tudnak a veszélyről.

Később az időjós tájékoztatta a nézőket, hogy a tornádó valóban megérkezett, két benzinkutat meg is rongált, de személyi sérülés nem történt, az ő gyerekei is biztonságban voltak.

Nemrégiben egy vidámabb eset történt időjárás-jelentés közben: a Global Toronto kábelcsatorna időjósának kutyája fogta magát, és besétált a kamerák elé, hogy jutalomfalatot kunyeráljon. 

(24.hu)

(Kiemelt kép: NBC4 Washington)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top