nlc.hu
Család

Bódi Gusztiék nem tudtak unokájuk esküvőjéről

Bódi Gusztiék nem tudtak az unokájuk, Bódi Csabika esküvőjéről

Nemrég elvette feleségül szerelmét Bódi Csabi Junior, ám nem csaptak hetedhét országra szóló lagzit.

Ahogy arról az nlc is beszámolt, megnősült Bódi Guszti unokája, Bódi Csabi Junior. A nagy napról egy, a szülőkkel közös képet osztott meg az ifjabb Bódi Csabi az Instagram-oldalán.

„Nagyon boldog vagyok, hogy végre megtaláltam a másik felemet és végre egy egységet alkot az életem, amióta ismerlek. Örök hűséget fogadtam ma neked, jóban-rosszban, egészségben, betegségben és még sorolhatnám még 10 GB mennyiségű szövegben, hogy milyen dolgokban kitartanék melletted, de csak egyet tudok mondani…. KÖSZÖNÖM, HOGY TE IS EZT TETTED MA ÉS ÖRÖKKÉ VELEM LESZEL. Halálom napjáig szeretni foglak” – írta a posztban a rádiós műsorvezető. 

Az esküvőt szűk körben tartották, egyelőre nem akartak nagy felhajtást, így csak kevesen tudtak róla, hogy mire készülnek. A nagyszülei ebben az időszakban Thaiföldön voltak, így ők csak utólag tudták meg, hogy megnősült az unokájuk – erről meséltek a Reggeliben.

Bódi Guszti és Margó

Fotó: RTL Magyarország

„Csabika együtt van egy lánnyal másfél éve. Kint voltunk Thaiföldön és egyszer csak írtak a gyerekek, hogy szombaton lesz a Csabika esküvője. Majdnem elájultam, mondom, ezt nem értem. Mondták, hogy csak polgári lesz. Nálunk viszont a lagzi a fő. Négyen voltak a hivatalban, meg az anyakönyvvezető” – magyarázta Bódi Margó. 

Bódi Guszti elárulta, hogy a másik unokája is elszöktetett egy lányt. Tehát, mint kiderült, Gusztika is megnősült. A pár elmondta, azért a nagy lagzi sem marad el, Csabikáék szeptemberre tervezik a banzájt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top